Ügyeletben az Audi A3 Limousine

Az Audi Hungaria Motor Kft. egy Győrben készült Audi A3 Limousine-t bocsát a Győri Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. rendelkezésére. Az autó kulcsát Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének.

„Az Audi Hungaria vállalati filozófiájának egyik alappillére, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében segíti a régióban és Győr városában működő szervezeteket”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Győr városa nem csupán gyártótelephelyünk, hanem vállalatunk és munkatársaink döntő többségének otthona, így igyekszünk hozzájárulni az itt élők életminőségének javításához. Ez az ízig-vérig győri Audi A3 Limousine biztonságos útitársa lesz a háziorvosi ügyelet elkötelezett csapatának.”

A Győr Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. feladata Győr város lakosságának ügyeleti ellátása. Az összesen 100 orvost, nővért, adminisztrátort és gépkocsivezetőt foglalkoztató szervezet gyors segítséget nyújt a hirtelen kialakuló esetekben és nagy mértékben hozzájárul a győriek egészségügyi ellátásának biztosításához. Csapatuk egy újabb győri taggal, az Audi Hungariánál készült Audi A3 Limousine-nal bővült, amely gyorsan, biztonságosan juttatja el az orvosokat a riasztás helyszínére.