Elkészült az AMTS 2022 nyereményautója

AMTS
Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, május 29-én.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői ezúttal sem tértek el a hagyományoktól. Repertoárjukban évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, melynek immáron ötödik alkalommal adott otthont a Westend.

Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt évben egy Mini Cooper Coupe, ezt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és Volkswagen EOS kapott új külsőt és új tulajdonost. Az idei alany egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben.

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, szolid, de sportos szpojlerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50 ezer forint értékű üzemanyag utalvány is dukál.

Az egyedi Mazda MX-5 Roadster kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (május 27-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében, május 27-29. között a Hungexpón. Az Év Magyar Autója 2022-es díjakat várhatóan a kiállítás nyitónapján adják át.