Gokartos képzéssorozatot szervez a Humda

gokart
Gokartos képzéssorozatot szervez 6 és 10 év közötti, versenylicensszel nem rendelkező gyermekeknek – közölte a Humda Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt..

A Humda gokart suli a jövő autóversenyzőit nevelheti ki, emellett biztonságos közlekedésre is nevel – indokolták a kezdeményezést. A résztvevők nemzetközi minták alapján kidolgozott tananyagból tanulhatnak, és az alapok elsajátítása után haladó képzésben is részt vehetnek. Itt már a versenyzés kerül a középpontba, gyakorolható többek között a formaidőzítés, a rajtszituációk, az előzések – írták.

A 8 alkalmas, 4 héten át tartó alapképzésre október 1. és november 12. között lehet jelentkezni. Részvételi előfeltétel nincs, az elbírálás a jelentkezés sorrendjétől függ. A díjköteles program helyszínei a budapesti, a győri, a máriapócsi, a mogyoródi, a soproni és a százhalombattai pályák, mindegyikre 12 gyerek kerülhet be. A tavaszi haladó képzésekre a sikeres vizsgázók juthatnak tovább. A feltételek a Humda honlapján is olvashatók.