Elindult a Peugeot 308 hazai forgalmazása

308
Megkezdődött hazánkban is Peugeot 308 forgalmazása, már tavaszi gyártásból beérkezhetnek az első hazai ügyfelek által megrendelt autók. A széles modellpalettát a júniusban érkező Magyar Év Autója 2022 díjra jelölt Peugeot 308 SW változat teszi teljessé, amely már szintén megrendelhető, konfigurálható.

Bár a járványhelyzet és az annak folyományaként fellépő alkatrészhiány némiképp hátráltatta a bevezetést, február közepétől minden akadály elhárult a magyarországi forgalmazás elöl. A Peugeot hálózatba megérkeztek az első bemutató autók. Az új modell akciós ára 7 millió 190 ezer forintról indul, ez már egy magas felszereltségű autót takar.

A motorpaletta a többszörös Év Motorja díjnyertes, Szentgotthárdon is gyártott 1.2-es PureTech erőforrás 110 lóerős változatával indul. Az EMP2-es padlólemez legújabb generációjára épülő modell a kompakt kategória referencia modelléjévé kíván válni, melyhez minden ütőkártyája megvan: megnyerő design, prémium kategóriát idéző belső kialakítás, vadonatúj infotainment rendszer, széles motorpaletta mely hamarosan 100 százalékban elektromos hajtással bővül, fejlett vezetéstámogató rendszerek és magasabb kategóriákat idéző kényelmi berendezések.

1 Comment on Elindult a Peugeot 308 hazai forgalmazása

Comments are closed.