Folyamatosan épül a Semcorp debreceni gyára

Folyamatosan épül a Semcorp debreceni gyára – erősítette meg a cég, cáfolva ezzel azokat a híreket, miszerint felfüggesztik a debreceni projektet.

Azt írták, hogy jó úton halad a debreceni gyártóüzem építése, sem a tervekben, sem az ütemezésben nem történt változás. A debreceni déli ipari park építkezésén rohamosan folynak a munkálatok, a termelés várhatóan 2023 első negyedévében indul meg.     A közlemény szerint “semmi alapja nincs azoknak a meg nem erősített híreknek, amelyek szerint a Semcorp felfüggeszti debreceni projektjét. Ügyfeleink izgatottan várják magyarországi gyártókapacitásunk elindulását, csapatunk és partnereink pedig mindent megtesznek azért, hogy ez a meghirdetett terveink és ütemezéseink szerint megvalósuljon” idézi a közlemény James Shih-t, a Semcorp globális projektekért felelős igazgatóját. A vezető közölte: az építkezés mellett jelentős előrelépést értek el a munkaerőfelvétel terén is. “Szorosan együttműködünk a helyi hatóságokkal, és továbbra is így fogunk dolgozni” – jelezte.

A kínai vállalat 2020 novemberében jelentette be 183 millió eurós projektjét, és hat hónappal ezelőtt kezdte meg az építkezést Debrecenben.

 

1 Comment on Folyamatosan épül a Semcorp debreceni gyára

Comments are closed.