Célegyenesben az új Astra

Astra
A menetrendnek megfelelően halad az új Opel Astra fejlesztése, már csak néhány hét és bemutatkozik az autó, a modellcsalád 11. generációja.

A tervezési folyamat kezdetén – mint a modern autóknál általában – itt is komoly szerepet kapott a számítástechnika és a szimuláció, de tél óta azonban már az új modell végső tesztjei zajlanak, a fejlesztők valós, hétköznapi körülmények között hangolják tökéletesre az újdonságot. A hosszú tesztfolyamat immár a végéhez közeledik, az új Astra a célegyenesbe fordult.

getarnter Opel Astra L in Schweden, 03/2021

 Az Opel tesztmérnökei a messzi északon, Lappföld havas, jeges útjain kemény próbáknak vetették alá az előszériás Astrákat, majd Németországban, a márka Dudenhofenben működő tesztközpontjában folytatódott a munka, míg végül a Rajna-Majna vidék közútjain futottak az autók, és ebben a fázisban az Opel vezetőségének tagjai is részt vettek. Ezzel egy időben az új Astra család tagjait a rüsselsheimi elektromágneses kompatibilitást vizsgáló (EMC) laboratóriumban is tesztelték, hogy minden rendben legyen a szükséges típusbizonyítványok megszerzéséhez.

Der neue Opel Astra (Sommer 2021)

 Az Opel Astra plug-in hibrid változatát az Opel hazai importőre az Év Zöldautója 2022 díjra jelölte.

1 Comment on Célegyenesben az új Astra

Comments are closed.