Mini Cooper Coupét lehet nyerni az AMTS-en

AMTS
A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjegyükkel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján. A rendezvény 2021-ben a nyár végén tér vissza a Hungexpo falai közé.

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvénye. Az augusztus 27-én elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, off-road show-t és drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot egy 2011-es évjáratú, különleges Mini Cooper Coupé adja, melynek átépítési munkálatait ismét nyilvánosan végzik, a Lurdy Ház földszinti AMTS bemutatóteremben. Az AMTS szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé. Az autót az augusztusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegy megvásárlása és a velük történő online regisztráció a rendezvény nyereményjátékára.

1 Comment on Mini Cooper Coupét lehet nyerni az AMTS-en

Comments are closed.