25 éves a Leadec Kft.

A Leadec Kft. 1994. óta az autóipar erős partnereként működik Magyarországon. Szeptember 12-én a győri vállalat megalakulásának évfordulója alkalmából Pannonhalmán megrendezett konferencián az autóipar vezető képviselői és politikusai az ágazat jelenlegi és jövőbeni kihívásairól értekeztek.

A Leadec Kft. sikertörténete 25 évvel ezelőtt Győrben indult. Mára a vállalat egy közel 700 hazai munkavállalót foglalkoztató, győri, kecskeméti, szombathelyi, szentgotthárdi és miskolci telephelyekkel rendelkező szolgáltató vállalattá növekedett. A cég telephelyeinek hálózata néhány hete tovább bővült: szakemberei Makláron azokban a gyártó- és logisztikai csarnokokban vették át a létesítményüzemeltetés feladatát, ahol kormányművek készülnek a gépjárműgyártók számára. A Leadec Kft. megalakulása óta szolgáltatásainak körét és tapasztalatait is folyamatosan bővítette, így ma az elektromos berendezések telepítésétől és karbantartásától a belső logisztikai feladatokig olyan műszaki szolgáltatást kínálnak, amely a folyamatokat gördülékennyé és hatékonnyá teszi a telephelyeken. „Vállalatunk minden területen a fejlett technológiai megoldások alkalmazására koncentrál” – mondta Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója. „Ezek közé tartozik a gyártás területén például az előre tervezett karbantartás, vagy a logisztikában a vezető nélküli közlekedési rendszerek. Mindezekkel folyamatosan növelni tudjuk a gyárak rendelkezésre állását és optimalizáljuk a folyamatokat.”

Az anyavállalat globális hálózatának tagjaként a Leadec Kft. szakemberei hasznosíthatják a meglévő átfogó technikai tudást és tapasztalatokat szerezhetnek nemzetközi projektekben alkalmazott Ipar 4.0 megoldásokkal kapcsolatban, illetve különböző ügyfélprojektekben. A Leadec Kft. a szolgáltatási területein rendkívül fontosnak tartja a fenntarthatóságot és számos tevékenységével bizonyítja, hogy az ipari szolgáltatások nyújtása együtt járhat a természeti erőforrások védelmével.