Új alapokra helyezi üzleti működését a Nissan

A Nissan szerződést kötött a Grand Automotive Kft.-vel, aki mint magán importőr fogja ellátni az újautó, alkatrész és szolgáltatás értékesítési feladatokat Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A bejelentés tükrözi a Nissan célkitűzését, hogy növelje üzleti teljesítményét Közép- és Kelet-Európában, miközben javítja a márkakereskedői és ügyfél elégedettséget. Ez a változás lehetővé teszi a Nissan számára, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a közép- és kelet-európai régió, azaz Lengyelország és Ukrajna növekedésébe, ahol a jelenlegi Nissan importőri műveletek tovább folytatódnak.

„A döntés ezen piacokon végzett tevékenységeink alapos elemzését követi, és célja, hogy javítsa teljesítményünket és jobban szolgálja ügyfeleink igényeit Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Örömünkre szolgál, hogy a Grand Automotive-ban egy olyan új partnert találtunk, akik bizonyítottan beváltak az autóipari forgalmazási üzletágban, és szorosan együtt fogunk működni velük az ügyfeleink, munkavállalóink és kereskedőink legjobb érdekeit szem előtt tartva ”- mondta Jordi Vila a Nissan Europe értékesítési alelnöke.