Miskolcon erősítette a járműipari kapcsolatokat a Majosz

Több mint 45 vállalat képviselte az Észak-Magyarországi régió járműiparát az április 4-én tartott B2B Miskolc üzleti találkozón mely a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) közös szervezésében az év első vidéki járműipari B2B találkozója volt.

A rendezvényre olyan vállalatok kaptak meghívást, főként a gépipar és a járműipar területéről, akik bővíteni kívánták helyi beszállítói körüket, együttműködő partnereket kerestek és tájékozódni szerettek volna az aktuális és helyi beszállítói kapacitásokról. Beszerzői oldalon olyan vállalatok jelentek meg, mint a Hajdú Autótechnika Ipari Zrt., a Heiche Hungary Surface Technology Kft., a Joyson Safety Systems Hungary Kft., a Spinto Hungária Kft., és a Technoplast Group Kft.

A 60 résztvevő több, mint 200 egyéni tárgyalást bonyolított le a résztvevők rendelkezésére álló 4,5 óra alatt. A program részeként az érdeklődők délután meglátogatták a Miskolci Egyetem kutatásfejlesztési részlegeit, ahol bepillantást kaphattak az egyetem által kínált innovatív technológiák használatának feltételeibe; majd a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gyáregységeit tekintették meg.