Ismét az Aventics lett a Bosch kiemelt beszállítója

Immáron sorozatban harmadik alkalommal jutalmazza kiemelt beszállítói státusszal a Bosch a pneumatika megoldások szakértőjének számító Aventics-et. A kitüntetést 2017. október 9-én a Bosch bambergi gyárában jelentették be, ahol az Aventics egy új gyártósor üzembe helyezését végzi.

„Az ultra-hatékony benzinmotorokba szánt hatodik generációs nagynyomású befecskendező szelepek gyártásához fontos befektetés üzemünkben az új gyártósor felállítása” – hangsúlyozta Norbert Kunisch, a Robert Bosch GmbH bambergi gyárának vezető beszerzője az ünnepségen. Az új HDEV6 nagynyomású befecskendező szelepek gyártása minden egyes lépésnél maximális precíziót igényel. Ugyanakkor a Bosch részéről elvárás, hogy a gyártósoron a lehető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljon valamennyi alkatrész és modul. Ráadásul a felállítási és üzembe helyezési ütemterv rendkívül szoros volt, rövid szállítási határidőkkel.

„A Bosch cégünk egyik nagyon fontos ügyfele és büszkék vagyunk arra, hogy a 2015., 2016. és 2017. években is elnyertük ezt a kitüntetést” – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez azt mutatja, hogy folyamatosan kiemelkedő minőségű termékeket biztosítunk, valamint a megfelelő üzleti folyamatokkal dolgozunk” – tette hozzá.