Festőhengert fogott az Audi Hungaria ügyvezetője is

Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke a Győri Mentőállomáson
Az Audi Hungaria Motor Kft. munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett támogatói a szociális projekteknek, melyet ismételten bizonyítottak az Audi Hungaria harmadik önkéntes napján. Szombaton 500 munkatárs önkéntesen dolgozott 30 szociális projekten a régióban.

„Büszke vagyok, hogy az önkéntességnek ilyen nagy jelentősége és hagyománya van az Audi Hungariánál”-, mondta Knáb Erzsébet, az Audi személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Ezen a szombaton többek között óvodák, iskolák, valamint szociális intézmények újultak meg az Audisok segítő keze nyomán. Munkatársaink nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a projektekbe, hogy javítsanak a rászorulók életkörülményein. Személyes elkötelezettségükkel tovább erősítik a vállalat szerepvállalását a kultúra, sport és szociális kezdeményezések terén.”

Felújítási munkálatok a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskolában
Felújítási munkálatok a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskolában

Az önkéntes napon a munkatársak által kezdeményezett 30 projektet valósították meg az Audisok a kiválasztott intézménnyel közösen. A kiemelt projektek közé tartozott a Győri Mentőállomás teljes körű felújítása, a tantermek felújítása a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola felújítása, valamint az Angyal-kert kialakítása fogyatékos és hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Az idei önkéntes napon Győr, Győrszentiván, Ménfőcsanak, Gyirmót, Komárom-Szőny, Bőny, Pér, Töltéstava, Écs, Pannonhalma, Bársonyos, Rábaszentmihály, Rábapatona, Bősárkány, Abda és Halászi településeken dolgoztak önkéntesen az Audi Hungaria munkatársai.