Az ABC Data a Navitel közép- és kelet-európai disztribútora

2016 júliusától az ABC Data, a modern IT és szórakoztató elektronikai piac egyik vezető disztribútora regionális szerződést kötött az elektronikus térképek és autós navigációs megoldások egyik vezető Európai szolgáltatójával, a Navitellel. A gyártó kiugró növekedést ért el a közép- és kelet-európai régióban.

Navitel_smartphone

Az ABC Data az egyetlen olyan IT forgalmazó a régióban, amely közvetlenül nyolc piacon működik: Lengyelországban, Csehországban, Észtországban, Litvániában, Lettországban, Romániában, Szlovákiában és Magyarországon.

Közép- és Kelet-Európában az ABC Data jelenleg több mint 13 000 viszonteladóval működik együtt, ezzel a régió első számú IT forgalmazójának számít, a legszélesebb értékesítési hálózattal. Ez az eredmény többek között a fejlett raktár- és logisztikai infrastruktúrának köszönhető. Az ABC Data négy raktárral működik a régióban, amelyek Varsóban, Sosnowiecben, Bukaresten és Budapesten találhatóak. A stratégiai pontokon elhelyezkedő raktárak 24 órás, vagy gyorsabb szállítást biztosítanak a teljes régió területén.

A megállapodást követően a Navitel felajánlotta, hogy elektronikus térképei elérhetőek lesznek azon országok anyanyelvén, amelyekben az ABC Data jelen van.