Új vezető a Suzukinál

Herbácskóová Anita lett a Magyar Suzuki Zrt. Emberi Erőforrás és Társasági Támogatások terület vezetője. A szakember felel a vállalat öt külföldi kirendeltségének HR ügyeiért is.

Herbácskóová Anita 16 éve erősíti a Magyar Suzuki csapatát, több mint egy évtized alatt széleskörű tapasztalatokat szerzett a HR számos területén. A vállalathoz toborzóként csatlakozott, majd kinevezése előtt a Munkaerő-gazdálkodás és HR kontrolling csoport vezetőjeként tevékenykedett az esztergomi vállalatnál.

Az új HR-vezető karrierje során több mérföldkő megvalósításában is részt vállalt a Magyar Suzukinál. A koronavírussal kapcsolatos HR-intézkedések kialakításában és bevezetésében is aktív szerepet vállalt.

„Munkám során az együttműködés és a közösen elért eredmények motiválnak. A HR egyértelműen csapatmunka, csak együtt tudunk sikereket elérni. Szerencsésnek tartom magam, amiért erős csapat áll mögöttem sokszínű egyéniségekkel és sokrétű tudással. Az a célom, hogy folyamatos összhangot tudjunk fenntartani a Magyar Suzukinál a munkavállalói és a munkaadói igények között, illetve, hogy mind a jelenlegi, mind a leendő kollégáink igényeit figyelembe vegyük és a felmerülő kihívásokra megfelelő megoldást kínáljunk. Mindemellett vezetőként feladatom és célom a gyártáshoz szükséges humán erőforrás, valamint a személyre szabott horizontális és vertikális karrierutak biztosítása” – osztotta meg gondolatait a HR-vezető. „Vállalatunk dolgozóinak 70%-a több mint 10 éve van a Magyar Suzuki kötelékében. Remélem ezt a szép számot a csapatommal közösen tovább tudjuk növelni” – tette hozzá.