Újabb elismerést kapott az Audi Hungaria

Pro bono
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kisalföld Presztízs-díj Megye gazdaságáért díját adományozta az Audi Hungaria Zrt.-nek a vállalat kamarával közösen megvalósított Pro Bono programjáért. A Pro bono program keretein belül az Audi Hungaria munkatársai térítésmentesen látogatható szakmai előadásokon osztották meg tudásukat és tapasztalatukat a régió kis- és középvállalkozásaival.

 „Büszkeséggel tölt el minket a díj odaítélése, hiszen vállalatunknak a társadalmi felelősségvállalás jegyében szívügye a régió gazdasági szereplőinek támogatása. A Megye gazdaságáért díj munkatársaink önzetlen munkájának az elismerése: szakembereink számos témában tartottak előadást a régió kis-és középvállalkozásainak. Fontosnak tartom ezt a tudástranszfert, amely ebben a formájában egyedülálló nem csak Győr-Moson-Sopron megyében, hanem hazánkban is”- emelte ki Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A Pro bono programsorozat előadásain a tavalyi évben közel 100 kis- és középvállalkozó vett részt. Az Audi Hungariánál az idei év októberében is megvalósították a Jócselekedetek hónapját, mely keretein belül a vállalat szakemberei immár másodszor valósították meg a Pro bono programot.

„Vállalati filozófiánk alappillére a társadalmi felelősségvállalás és a régióban élők támogatása. Az Audi Hungaria munkatársainak Pro bono előadásai ennek jegyében valósultak meg. Örömmel osztjuk meg szakmai tudásunkat és meggyőződésünk, hogy ezzel hozzájárulunk a régió vállalkozásainak sikereihez. Köszönöm az Audi Hungaria munkatársai közössége nevében a díjat, megtisztelő az elismerés”- mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

A tudástranszferre épülő előadások többek között a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, valamint a járműipari transzformáció témakörökre épülnek. Az előadások célja, hogy az Audi Hungaria munkatársai által gyakorlati példákon keresztül bemutatott folyamatokat és módszereket az érdeklődő vállalkozások saját mindennapjaikba is átültethessék.