Újabb díjat kapott a budapesti Continental

Continental
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) több kategóriában meghirdette és odaítélte a magyar beszerzési és logisztikai szakma legnívósabb elismerését. Az Év Beszerzési Csapata Díjat a budapesti Continental Automotive Hungary Kft. termelőgép és épület beruházás beszerzési csapata érdemelte ki.

Az MLBKT 2022-ben meghirdette a 2021-es Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere, illetve Beszerzési Csapata és a Logisztikai Kiválóság Díjat, melyeket szakmai szempontokat mérlegelve ítéltek oda. A díjat ünnepélyes keretek között május 24-én este, az MLBKT díjátadó gálaestjén adták át Budapesten, a Kopaszi-gáton található Öbölházban.

„A csapat számos innovációt hajtott végre az elmúlt években agilis módszertannal. Többek között kezdeményezésünkre egy cégcsoport szinten is egyedülálló applikációt fejlesztettek, amely a termelőgépek műszaki hibabejelentésére és a hibák nyomon követesére szolgál. Továbbá, a beszállítók értékelését projektenként végezzük, amely így sokkal hatékonyabb és eredményesebb. Törekszünk a klasszikus beszerzési tevékenységen felül újfajta előnyöket nyújtó megoldásokat szállítani a mérnöki és telephely felügyeleti csapatok felé. Kiemelkedő teljesítményt nyújtani ilyen változó környezetben rendkívül tehetséges és elkötelezett kollégákkal együtt lehetséges” – mondta el Kékesi-Palya Tímea, a budapesti Continental termelőgép és épület beruházási csoport beszerzési vezetője.

„A külső körülményektől függetlenül is kulcstényező és létkérdés jól felkészült szakemberekkel dolgozni. Ez igaz az ellátási lánc területre is. A cselekvőképes beszerzési csapatunk nagyban hozzájárul a gyártási tevékenységünk versenyképességéhez. Büszkék vagyunk rá, hogy a Continental budapesti gyárának beszerzési csapata kiérdemelte a MLBKT elismerését” – hangsúlyozta Keszte Róbert, a budapesti Continental ügyvezető igazgatója.

1 Comment on Újabb díjat kapott a budapesti Continental

  1. Már ilyen is van!!???
    Eddig nem is hallottam róla…
    Hát ilyen elmaradott vagyok úgy tűnik…
    No de ezzel nem akarok dicsekedni….
    csak ennyi
    barátilag
    J.L.

Comments are closed.