Új vezetők a miskolci gyárban

SEG Automotive
Az SEG Automotive magyar leányvállalata csak pár hete fejezte be sikeresen új telephelyérere történő átköltözését, és avatta fel a zöldmezős beruházás új címtábláját, máris újabb mérföldkőhöz érkezett. A stratégiai beruházás élére új magyar gyárigazgatókat neveztek ki.

Október 22-től Dobos Péter – korábbi telephelyvezető és regionális termelési igazgató – már műszaki gyárigazgatóként folytatja tevékenységét, Vér Szilveszter – korábbi regionális gazdasági igazgató – pedig gazdasági gyárigazgatóként kerül a gyár élére. Mindkét gyárigazgató már több éve dolgozik a vállalatnál vezetői pozícióban, így kinevezésük a gyár élére a továbbiakban is nagymértékben hozzájárul a telephely sikeres működéséhez.

Dobos Péter az autóipar több területét bejárta, de mindig közel maradt a gyártáshoz. Számos vezetői pozícióban dolgozott a Bosch cégcsoport leányvállalatainál valamint a Jabil Circuit Magyarország Kft.–nél. Az SEG Automotive globális autóipari beszállító magyar gyárához 2018-ban csatlakozott, mint (önindítók gyártásáért felelős) termelési osztályvezető. 2020-ban lett a miskolci telephely vezetője, valamint a regionális gyártásért felelős igazgató. Elhivatott az Ipar 4.0-ás megoldásokért, és célja a gyártás hatékonyabbá tétele: mind költség, mind a folyamatok oldaláról.

Vér Szilveszter
Vér Szilveszter

Vér Szilveszter 11 évet töltött az Audi Hungáriánál, ebből 6 évet már vezetői pozícióban, majd 5 évet dolgozott a Benteler móri gyárában logisztikai vezetőként. Miskolcon a Robert Bosch Energy and Body Sytems Kft.-nél logisztikai osztályvezetőként kezdett el dolgozni, majd végigkísérte az önindító és generátor üzletág kiválását, és az SEG Automotive megalakulását; projektmenedzserként részt vett mind a logisztikai központ, mind az új telephely  építésében és költözésében is. 2018-tól pénzügyi vezető is, majd regionális gazdasági igazgató.

1 Comment on Új vezetők a miskolci gyárban

Comments are closed.