Kutyának sem kell az orosz olaj

olaj-, Rosznyefty, orosz olaj, kőolaj
Oroszország 111,4 millió tonna kőolajat exportált az idei első hat hónapban, 11,8 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál.

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint idén júniusban az olajkivitel éves szinten 9,1 százalékkal nőtt, havi összevetésben, azaz májushoz képest pedig 15,5 százalékkal, 22,7 millió tonnára emelkedett.
Az idei első fél évben az orosz olajtermelés 255 millió tonna volt, 3,6 százalékkal kisebb a tavalyi első hathavinál.    Az első fél évi teljes orosz exportban az olajkivitel aránya 22,8 százalékra csökkent az egy évvel korábbi 24,2 százalékról.    Júniusban az exportra szánt orosz olaj átlagára 481,4 dollár volt tonnánként, 6,5 százalékkal magasabb az egy hónappal korábbinál.

 

4 Comments on Kutyának sem kell az orosz olaj

  1. Nem kell az orosz olaj a kutyának sem!!!???
    Hát azkor kinek adják L ezt a több mint 200 millió
    Csak kérdezem
    J.L.

  2. Időnként valakit vagy valamit lelöknek a szekérről … Ha megy a bolt, putyin osztogat a népnek, egy részének, ha nem megy, akkor csak a grémium részesedik ….valahogyan úgy, mint nálunk. Ha megy az autógyártás ünnep van, ha nem megy akkor gyurcsány ….

  3. Ha megy bolt, putyin osztogat a népnek, ha nem, akkor csak a grémium részesedik. Mint nálunk, ha megy az autó akkor ünnep, ha nem, akkor gyurcsány ….

Comments are closed.