Szűrszabó Levente a makói gyár új igazgatója

Szűrszabó Levente
A Continental technológiai vállalat Szűrszabó Leventét bízta meg a makói, autóipari tömlővezetékeket gyártó Continental gyárigazgatói feladatainak ellátásával, aki közvetlenül Jürgen Ruhnaunak, a hűtő- fűtő csövek üzleti egység európai régiós operációs vezető beosztottja.

A mérnök és közgazdász végzettségű szakember húsz évet meghaladó autóipari és több, mint tízéves felső vezetői gyakorlattal rendelkezik. A lean gyártási folyamatokkal kapcsolatos ismereteit az egyesült államokbeli Michigani Egyetemen sajátította el, az autóiparban elvárt minőségügy kompetenciáit folyamatosan fejleszti. A műanyag formázás, a műanyag technológiák és a szerszámtervezés területén megszerzett tudásával nagy mértékben hozzájárul a makói gyár folyamatban lévő technológiai átállásához, a gumi alapanyagról műanyag alapú termékekre váltásban.

„Nagy megtiszteltetés és egyben komoly kihívás egy már több, mint 25 éve az autóipari szektorban működő, a város és a térség egyik legnagyobb munkaadójának számító gyár vezetése. Az iparág átalakulása, a piaci igények változásának felgyorsulása és a régió kiélezett versenyképességi helyzete által jellemezhető időszakban kell egyszerre rugalmasnak és stabilnak lennünk, nyitottnak és bátornak a szükséges változások végrehajtására. A Continental vállalat erős vállalati kultúrája, a makói munkatársak összetartása és a fejlődési lehetőségek kiaknázása együttesen az a lehetőség, amivel nyertesként kerülhetünk ki a jelenlegi változásokból. A technológiai átállás és a fenntartható működési modellünk sikeres megteremtésének eredményeként meghatározó szereplőként vezethetjük át az új autóipari korszakba a Continental makói gyárát”- monda Szűrszabó Levente, a makói Continental gyárigazgatója.

A Continental hűtő- fűtő csövek szegmensének legnagyobb és legmeghatározóbb gyártója a makói telephely, továbbá globális szegmensközpontként támogatja a vállalat világszerte működő hűtő- fűtő csövek gyártására specializálódott gyárakat. Az elsősorban az elektormobilitás által vezérelt piaci igények is megkövetelik termékek technológia átállását, mely most minden piaci szereplőnek kihívást jelent. A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag technológiákra a helyi munkatársak bevonásával és nemzetközi támogatással projektek indultak az átállás sikeres megvalósításának érdekében.

1 Comment on Szűrszabó Levente a makói gyár új igazgatója

  1. Na és milyen szűrt szab levente Makón az autóipari tömlővezetékek gyártása során!!!???
    Reméljük növexik a gyár termelése is….????
    csak ennyi
    J.L.

Comments are closed.