Változás az Audi Hungariánál

Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja május 31-i hatállyal saját kérésére megválik igazgatósági tagságától. Knáb Erzsébet a jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét. A stratégiai tanácsadói tevékenység közvetlenül az Audi Hungaria igazgatósága elnökéhez rendelt feladatkör. A vállalat az új személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag személyéről későbbiekben ad tájékoztatást.

Knáb Erzsébet nagymértékben meghatározta a vállalat elmúlt tíz évének üzleti tevékenységét, ebből nyolc évet igazgatósági tagként. „Köszönjük az Audi-konszernért, valamint az Audi Hungaria jövőbe mutató és fenntartható fejlődéséért végzett hosszú évek munkáját. Különösen kiemelném Knáb Erzsébet elkötelezettségét a vállalat munkatársaiért, továbbá a rendkívül sikeres összeköttetést a tudomány és a kutatás világával” – mondta Sabine Maaßen, az Audi AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja.

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Knáb Erzsébet rendkívül sikeresen végezte igazgatósági munkáját. Jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy vállalatunk az Audi és a Volkswagen-konszern, valamint a közép-kelet-európai régió járműiparának kiemelkedő, jövőképes gyártó és fejlesztő telephelyévé fejlődjön. Teljes elkötelezettséggel és szakmai kiválósággal, a foglalkoztatottak érdekeinek szem előtt tartásával formálta vállalatunk arculatát. Igazgatósági tagsága idején az Audi Hungaria hétszer nyerte el a Magyarország legvonzóbb munkáltatója címet, melyért külön szeretném köszönetemet kifejezni. Egyúttal örömmel tölt el, hogy Knáb Erzsébet komoly szakmaiságával a jövőben is vállalatunkat erősíti fontos stratégiai területeken.“

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke: „Knáb Erzsébet igazgatósági tagsága alatt a vállalatvezetés és az érdekképviselet közötti együttműködés példaértékűen fejlődött. Köszönöm Knáb Erzsébetnek a rendkívül nyitott és eredményközpontú kooperációt, a munkahelyek megőrzéséért tett eredményes erőfeszítéseit, valamint a jövőbeni bérfejlesztés biztosítását. Új megbízatásához sok sikert kívánok.”