Új elnök a Magyar Gumiabroncs Szövetség élén

Sipőcz Győző, a Goodyear Hungary Kft. kelet-európai kiskereskedelmi operatív vezetője váltotta a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) elnöki székében Tokaji Vilmost, aki továbbra is az elnökség tagja marad – közölte a szövetség.

Az új elnök kiemelt feladatként kezeli a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. Célkitűzései között szerepel az elődei által elindított társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozó program folytatása a közlekedésbiztonság terén – írják a közleményben.

Ismertetik, hogy Sipőcz Győző alap és mesterdiplomáját a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának angol nyelvű programján szerezte 2009-ben. Több mint 10 éve kiskereskedelmi területen dolgozik, ahol számos hazai és nemzetközi vezetői pozícióban szerzett tapasztalatot. A Goodyear csapatát 2018 januárjától erősíti, először a magyarországi kiskereskedelmi szervizkoncepció felépítéséért és vezetéséért felelt, 2019 eleje óta a vállalat kelet-európai kiskereskedelmi operatív vezetője, a régió 12 országa tartozik hozzá.