E-mobilitási üzletágat indít az Alteo

Elektromos mobilitási üzletágat indít az Alteo, a társaság az engedélyes elektromos töltőberendezéseket üzemeltető és e-mobilitási szolgáltató ALTE-GO Kft. nevű cégén keresztül töltőket értékesít, telepít és teljeskörűen üzemeltet országszerte, lakossági és vállalati ügyfeleknek.

Az energetikai szolgáltató és kereskedő vállalat közleménye szerint indulásként elsősorban irodaházakban, parkolóházakban, vállalatok telephelyein, továbbá családi és társasházakban tervezik töltőberendezések telepítését és üzemeltetését, stratégiai partnerségek keretében pedig nyilvános töltőállomások kiépítését is vállalják.    A tervek szerint a társaság még az idén átad néhány publikus töltőberendezést, elindítja értékesítési együttműködését a gépjármű-kereskedésekkel, valamint megvalósít egy, az irodaházaknak és társasházaknak töltési szolgáltatást bemutató mintaprojektet.

Az üzletág indításának terve már az Alteo 2019-es stratégiájában szerepelt. Az elmúlt egy évben feltérképezték az igényeket, elsősorban a többségi tulajdonos, a Wallis-csoporton belüli gépjárműkereskedések, ingatlanüzemeltetők és autómegosztó-szolgáltató igényeit megismerve – közölték.    A telepített töltőkhöz a vállalat teljes körű üzemeltetési szolgáltatást kínál, beleértve a 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálatot, a töltőberendezések műszaki karbantartását és egy teljes körű kiszolgálást nyújtó informatikai rendszert, amely révén biztosított a berendezések és töltések folyamatos figyelemmel kísérése, valamint a fizetés és az elszámolás – ismertették.

 

1 Comment on E-mobilitási üzletágat indít az Alteo

Comments are closed.