Elkészült a német Deufol debreceni gyára

Elkészült a német Deufol hétmilliárd forintos beruházással megvalósult  debreceni gyára, a logisztikai központot és csomagolóüzemet Elek Gergő regionális operatív igazgató mutatta be.

Kicsit kevesebb, mint 11 hónappal a 2019 október elején történt első kapavágás után, az ellátási lánc megoldások és ipari termékek csomagolása terén globális piacvezető Deufol szeptember 1-jén megkezdte működését új magyarországi létesítményében Debrecenben.    A nemzetközi repülőtér közelében található új logisztikai park mintegy 60 ezer négyzetméter terület beépítésével készült el a Deufol Hungary tulajdonában lévő, a debreceni déli ipari parkban található 15 hektárnyi területen.

Az elkészült csarnokokban a Deufol egyrészt a legújabb automatizált technológiával készülő csomagolási alapanyagokat – faládákat, egyéb fából készült csomagolási alapanyagokat, szállítókonténerekhez készült raklapokat, alumínium bélelőzsákokat – gyárt, másrészt számos különböző típusú és méretű ipari termék csomagolását végzi automatikus feldolgozási módszerrel, részben nagy teherbírású daruk segítségével. A csomagolás többek között egy világviszonylatban is egyedinek számító, hozzávetőlegesen 50 méter hosszúságú csomagolósor segítségével történik, amelyet kifejezetten a Deufol igényeire terveztek és gyártottak.

A Deufol csoport 12 országban, 90 helyszínen 2300 embert foglalkoztat, a debreceni a 91. üzemük. Szolgáltatási körükhöz tartozik az export- és ipari csomagolás, logisztikai szolgáltatások, valamint az ellátási lánc mentén megvalósuló innovatív IT-megoldások. A cégcsoport tavalyi árbevétele elérte a 247 millió eurót.

1 Comment on Elkészült a német Deufol debreceni gyára

  1. Na és mit fognak itt csomagolni azonkívül,hogy semmit!!
    Ez csak 1 logisztikai park ahol mások kiszolgálására épült…
    semmi különleges
    barátilag
    J.L.

Comments are closed.