Budapesten járt az új Opel Corsa

Az Opel központi marketinges csapata a magyar fővárosban forgatta az Opel Corsa reklámfilmjét, erre hoztak ide egy piros GS line benzines Corsa modellt és egy narancssárga elektromos Corsát. A két autóhoz, két történetet, két külön reklámfilmet forgattak, de mindkettőhöz szeptember közepén Budapesten készültek a menet közbeni felvételek. Mindkét modellt jelölte az Opel az Év Magyar Autója díjakra.

Ez a valóságban úgy nézett ki, hogy az üres Alkotmány utca elejére beállt valamelyik Corsa, elé a darus kamerával felszerelt különleges stáb kocsi, majd közel padlógázzal nekilódult a „szerelvény” és végig nyomták az utca végéig. Majd ugyanez történt újra, meg újra úgy, hogy közben a kamera más és más szögből vette az autót.

Opel-Corsa-Video-Production-508886

Ez már a negyedik Opel reklámfilm, ami részben vagy egészben Budapesten készült. Az Opel központból érkezett marketing szakértő elmondta, hogy a magyar főváros kiváló lehetőségeket biztosít egy ilyen forgatáshoz, megvan a műszaki és szakmai infrastruktúra és ami „jó egy hollywoodi produkció forgatásához, az természetesen jó egy profi reklámfilmhez is”.

Opel-Corsa-e-Video-Production-508887

A Corsa és a Corsa-e reklámjával majd csak novembertől találkozhatunk, a történetekről, a részletekről most még semmit nem árultak el, de ha valaki jól oda figyel majd a mozira felismerheti egyik-másik budapesti utcarészletet. Az Alkotmány utca mellett Corsa felvételek készültek többek között a Megyeri hídon, a pesti alsó rakparton és a Nyugati pályaudvar előtt is.