Szabadidő-autókat tesztelt a zsűri

Év Magyar Autója

Az Év Magyar Autója díjak zsűrije megtartotta első közös tesztjét Budaörs, Budakeszi, Páty, Telki és Budajenő környékén. A zsűritagok ezúttal kis és kompakt méretű szabadidő-autókat próbáltak ki.

Csordás Gábor, Katona Mátyás, Kismartoni András és Biró Csongor

Az Év Magyar Autója zsűri első közös tesztjén Csordás Gábor, Katona Mátyás, Kismartoni András és Biró Csongor vett részt, Miklós-Illés Kálmán szabadságát tölti.

A négy újságíró hat autót mozgatott és tesztelt a Budai hegyekben: az Év Magyar Autója 2020 díjra nevezett Suzuki Vitarát, illetve a Magyarország Autója 2020 díjra nevezett Suzuki Ignist (kisautó kategória), Seat Aronát, Opel Crossland-X modellt, Suzuki Jimnyt és DS 3 Crossback-et (mind a négy a szabadidő-autó kategóriában indul a díjért).

A közös fotózást és az autók egyéni tesztelését követően a zsűri négy autóval indult tovább, hogy hosszabb szakaszon is próbára tegye az autók képességeit.

Borsi Gergő műsorvezető és Lukács Csaba producer, az RTL Klub Autogram című autós műsorának forgatnak

A tesztnap záróakkordjában az RTL Klub stábja is feltűnt, akik a verseny rendezőivel, köztük Knezsik István ANK-elnökkel készítettek riportot.

A közös tesztek folytatódnak, jövő héten a Skoda Kodiaq RS, a Citroen C5 Aircross, illetve az Audi e-tron és a Jaguar I-Pace tulajdonságaival, valamint a Mátra kanyargós útjaival ismerkednek meg a zsűritagok.