12,8 milliót adományozott a baleseti osztálynak az Audi Hungaria

Az Audi Hungaria elkötelezett a régió egészségügyi ellátásának támogatása mellett. Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályának adott át adományt a négykarikás vállalat, amellyel a sebészeti eszközpark bővítéséhez, valamint orvosi kutatási programokhoz járult hozzá.

„Kiemelten fontos számunkra a térségben élő emberek életminősége és annak javítása. A társadalmi felelősségvállalás jegyében vállalatunk rendszeresen támogatja a régió egészségügyi ellátását végző intézményeket, különös tekintettel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházra”, mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Bízunk abban, hogy adományunkkal hozzájárulunk a győri kórház kiváló orvosainak munkájához, kutatási célok megvalósításához és ezáltal a betegek hatékonyabb gyógyításához”, hangsúlyozta Knáb Erzsébet.

Az Audi Hungaria 12 800 000 forint összegű támogatásával a kórház balesetsebészeti és kézsebészeti osztályán többek között a sebészeti beavatkozások során használt fúrómotor-park felújítása, az eszközállomány bővítése valósulhatott meg.

Az Audi Hungaria rendszeresen támogatja a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat. Az elmúlt esztendőben a mellkassebészeti osztálynak invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark-fejlesztését és bővítését tette lehetővé a vállalat adománya. 2017-ben a központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon működő stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését segítette az Audi Hungaria, valamint egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsátott a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére. Az Audi Hungaria a győri háziorvosi ügyelet számára is biztosít egy Audi A3 Limousine szolgálati autót. Az Audi Hungaria Zrt. az elmúlt öt évben összesen kb. 60 millió forint támogatást nyújtott a győri kórháznak.