Szent a béke az Audinál

 Megállapodott január 30-án délután az Audi Hungaria Zrt. és az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) az idei évi bérekről – tájékoztatta a győri székhelyű vállalat az MTI-t.

Az Audi Hungaria Zrt. és az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) közötti bértárgyalás szerdán lezárult, a tárgyaló felek megegyeztek a bérmegállapodás tartalmáról. Az Audi Hungaria igazgatósága a bértárgyalási időszak alatt célul tűzte ki, hogy egy mindkét fél számára elfogadható megállapodás szülessen, amely hozzájárul munkatársaink elégedettségéhez, biztosítja az Audi Hungaria gazdaságosságát, és garantálja a munkahelyek hosszú távú biztonságát az Audi Hungariánál. A megállapodás után a sztrájk 2019.01.30-án az esti órákban befejeződik, a termelés az Audi Hungaria minden gyártóterületén újra elindul˝ – tudatta a vállalat kommunikációs vezetője.

A Kisalföld úgy tudja ezek a legfontosabb számok a megállapodásban: 18 százalék alapbéremelés, de minimum 75 ezer forint havonta. 400 ezer forint a cafeteria összege, a lojalitás bónusz az ötödik évtől jár, évenként 1500 forinttal emelkedik.

bermegallpodas