Csatlakozott a JAF-hoz a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozott a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületéhez (JAF).

A Knorr-Bremse fékrendszergyártó elkötelezett az eredeti alkatrészek értékesítése és beépítése mellett és ennek szellemében kiváló minőségű gyári pótalkatrészekkel valamint diagnosztikai eszközökkel szolgálja ki a hazai haszonjármű piacot a járművek teljes élettartama alatt. Ezen utópiaci szolgáltatásait 2016-ban új márkanéven, Knorr-Bremse TruckServices-ként mutatta be világszerte, így a magyarországi haszonjármű pótalkatrészpiacon is, ami növekvő potenciállal bír a vállalatcsoport számára.

A Knorr-Bremse évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja a márkakereskedők és a márkaszervizek figyelmét a hamisított alkatrészek kockázataira és az eredeti alkatrészek beépítésének előnyeire és fontosságára. A közép-és kelet európai régiók pótalkatrész piacáról egyre gyakrabban érkezik visszajelzés hamisított termékekről, ezért a Knorr-Bremse kiemelt figyelmet fordít a megelőzésre és a piac ezektől való megóvására.

A JAF (Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete) tevékenységének középpontjában a hazai autóipar szellemi tulajdonának védelme áll, különös tekintettel a hamisított alkatrészekre és az illegális diagnosztikai szoftverekre. A közlekedés és a fogyasztók biztonságát szem előtt tartva a tevékenységi körében kiemelt szerepet kap a megelőzés és a hatóságokkal való kapcsolattartás is. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozik a JAF ezen törekvéseihez.