Új ágazatvezetők az Apollo Vredesteinnél

Átalakul az Apollo Vredestein európai értékesítési szervezete. A vállalat jelentős terjeszkedésbe kezdett Európában, ezért döntöttek három új régiós vezető kinevezéséről. A növekedésben kulcsszerepet szánnak a Gyöngyöshalászon felépített magyar gyárnak is, az áprilisban átadott egység lesz felelős az európai piacok ellátásáért.

 Az Apollo Vredestein értékesítési szervezetét három új ágazatvezető erősíti, akik személyesen felelnek a forgalmazási- és értékesítési stratégia megvalósításáért, illetve végrehajtásáért. A Magyarországot is magában foglaló kelet-közép-európai régió élére Thomas Körpert kapott kinevezést (képünkön), aki hazánk mellett Németországért, Ausztriáért, Svájcért és Lengyelországért felel. A szakember ismerős arcnak számít az Apollo Vredesteinnél, hiszen korábban Ausztriában tevékenykedett országigazgatóként.

Paul Eidhofot, aki eddig Hollandiában töltött be hasonló pozíciót, előléptették a Benelux államok ágazatvezetőjévé. Új munkatársként csatlakozik az Apollo Vredestein csapatához Dimitrios Papadopoulos. Az abroncspiaci értékesítésben széleskörű európai tapasztalatokkal rendelkező szakember az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Spanyolországot és az északi országokat lefedő észak-nyugati régióért felel mostantól.