Megújultak a győri sikermodellek

A járművezetőt segítő új rendszerekkel, új erőforrásokkal, valamint áttervezett fényszórókkal és hátsó világítótestekkel jelenik meg az Audi A3 modellcsalád, köztük a Győrben készülő Audi A3 Limousine és Cabriolet.

Audi A3 Sedan

A beépített újdonságok közé tartozik az Audi virtual cockpit innovatív kezelő- és kijelzőrendszer. Az új Audi A3-as háromajtós, Sportback, limuzin és Cabriolet kivitelben rendelhető. A sportos Audi S3 változat is számos újdonságot vonultat fel és még az elődjénél is dinamikusabb. A színskála kibővült: tizenkétféle fényezésből választhatnak az ügyfelek, öt új szín jelenik meg: az arakék, a kozmoszkék, a nanoszürke, a tangóvörös és a Vegas-sárga. A Daytona gyöngyházszürke fényezés kizárólag az S line külső felszereltség-csomaghoz rendelhető.

Az Audi A3-as motorkínálata hat erőforrásból, három benzin- és három dízelmotorból áll. A teljesítményskála 81 kW (110 lóerő) és 140 kW (190 lóerő) között mozog. Mindegyik A3-as modell megfelel az EU 6-os károsanyag-kibocsátási szabványnak.

Az Audi Hungariánál a 2013-ban megnyitott járműgyárban összesen több mint 240 ezer Audi A3 Limousine készült teljes gyártási mélységben. A győri modell az egész világon népszerű, legnagyobb piaca az Amerikai Egyesült Államok. A nyitott tetős Audi A3 Cabriolet-ból több mint 40 ezret készítettek az Audi Hungaria munkatársai, amelyek legnagyobb arányban Németországban találtak gazdára. Az Audi Hungaria járműgyártásában jelenleg több mint négyezer munkatárs dolgozik három műszakos munkarendben.