Tettekkel és TT-kel a kisgyermekek egészségéért

Fotón balról: Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója, Kovácsné Lengyel Mónika, a Gézengúz Alapítvány győri intézetvezetője és Claus-Dieter Rudolph, a TT Owners Club pézügyekért felelős vezetője

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a németországi székhelyű Audi TT Owners Klub közös adománnyal segíti a győri Gézengúz Alapítvány tevékenységét.

A Győrben készülő Audi TT modellek tulajdonosait tömörítő egyesület a tavalyi évben Győrben megrendezett TT Birthplace Tour alkalmával szervezett gyűjtést tagjai között az Alapítvány számára.
Az Audi Hungaria örömmel állt a kezdeményezés mellé, és megduplázta a tagok által összegyűjtött összeget.

„Vállalatunk, a régió legnagyobb munkáltatójaként elkötelezett munkatársai és a régióban élők életminőségének javításáért”, mondta Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója. Ennek szellemében immár több alkalommal támogattuk a Gézengúz Alapítványt, valamint a régió további intézményeit és alapítványait. Ezt a jó szokásunkat a jövőben is megőrizzük”, tette hozzá Lőre Péter.

Az alapítvány az 5000 eurós támogatásból az év végéig olyan ingyenes szűrővizsgálat-sorozatot szervez, amely mintegy 150 családnak segít felismerni, ha babájuknál valamilyen fejlődési probléma jelentkezik.

A Gézengúz Alapítvány, csakúgy mint az Audi Hungaria immár 23 éve működik Győr városában. Az alapítványnál 16 szakember és 3 szakmai önkéntes végzi a születési károsult csecsemők és kisgyermekek diagnosztikai ellátását, korai fejlesztését és komplex rehabilitációját. A tavalyi évben több mint 750 család számára nyújtott segítséget a Gézengúz Alapítvány.