Szervezzük meg a logisztikai, beszerzési és termelési folyamatainkat okosan!

Közhelynek számít, de a digitalizáció korában élünk, amikor újabb és újabb látványos technológiai fejlesztések jelennek meg a piacon. Már eljutottunk arra a pontra, hogy ezek az újítások behálózzák és meghatározzák a mindennapjainkat. Ez a folyamat számos lehetőséget rejt magában, ugyanakkor kihívásokat is állít elénk. Az ellátási lánccal foglalkozó szakembereknek olyan kérdésekre kell innovatív választ adniuk, mint például a munkaerőpiacon tapasztalható hiány, vagy az újonnan megjelenő fogyasztói igények. Az Ipar 4.0, az IoT megoldások, vagy a Big Data ezekre a kihívásokra nyújthat megoldásokat.

De mégis mit jelent mindez a gyakorlatban? Hogyan lehet hatékonyan kiszolgálni az újfajta vevői igényeket? Milyen eszközökkel érhetjük el, hogy a termelékenységünk növekedjen? Összességében hogyan tudunk lépést tartani a trendekkel?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság éves Kongresszusán, 2017. november 15-17. között Siófokon. A szervezet az általa képviselt szakterületeken kompetenciaközpontként működik. Ennek köszönhetően évről évre kiemelkedő színvonalon rendezi meg az iparág legjelentősebb eseményét.

A konferencia az elmúlt évek tapasztalataira, visszajelzéseire alapozva fókuszál a változó világrend ellátási láncokra gyakorolt hatására. Az előadásokból, valamint a panelbeszélgetésekből hasznos információkat nyerhetünk az alkalmazott smart innovációkról, a humán erőforrás kérdéseiről, a gyógyszeripari innovációkról, a lean folyamatfejlesztés új irányvonalairól, továbbá a zöld logisztika izgalmas praktikáiról is. Olyan megoldások kerülnek terítékre, amelyek ebben a technológiailag folyamatosan változó világban hozzásegítik a cégek, vállalatok vezetőit a sikeres működéshez. Ráadásul mindezt empirikus oldalról megközelítve, esettanulmányok, valamint interaktív játékok segítségével teszik érthetőbbé és kézzelfoghatóbbá a résztvevők számára.

Különlegesség továbbá, hogy a már megszokott, szervezett kapcsolatépítési alkalmakon túl a résztvevőknek lehetősége nyílik játékos formában is megismerni a munkatársait, partnereit, valamint versenytársait. Egy háromnapos üzleti szimulációs játék keretében kell ugyanis együttműködni, csapatban gondolkozni és döntéseket hozni, amely izgalmas eredményekkel zárulhat.

Ha szeretne értesülni a logisztikai, beszerzési és termelési folyamatokban alkalmazott új technológiák gyakorlati tapasztalatairól, hogy ezáltal versenyképesebbé tegye cégét, vállalatát, akkor ez a konferencia Önnek szól! Három nap alatt felkészülhet a jövő kihívásaira közérthető, gyakorlatorientált előadások, workshopok segítségével. Ráadásul a networking lehetőségek tárháza is végtelen: új kapcsolatok szerzésére és a már meglévők elmélyítésére is kiváló programokat találhat.

További információkért látogasson el a kongresszus.logisztika.hu weboldalra.

(x)