Sofőrképzést indított a fuvarozó

Waberers, Waberer's
„Tiéd a pálya!” címmel önálló sofőrképzési programot indított a Waberer’s november végén. A képzést sikeresen teljesítők nehézgépjármű vezetésére jogosító igazolványt szereznek, és nemzetközi gépjárművezetői tapasztalatra tehetnek szert Európa legnagyobb saját flottájával rendelkező fuvarozó vállalatánál.

A most elindult tréningre többszörös volt a túljelentkezés, így széles körből választhatták ki azokat az elhivatott sofőrjelölteket, akiknek kedvezményes képzést, már a program ideje alatt munkalehetőséget és fizetést is kínál a fuvarozó cég. A tavasszal záruló programra már B kategóriás jogosítvánnyal jelentkezhettek a 21. életévüket betöltött jelöltek, akiknek a képzésért cserébe mindössze annyit kellett vállalniuk, hogy legalább két évig a cégcsoportnál dolgoznak majd.

A sofőrjelöltek a legtapasztaltabb cégen belüli és külsős szakemberektől, modern felszereltségű járműveken szerezhetnek valós tudást, amit azután a nemzetközi árufuvarozásban hasznosíthatnak. A résztvevők, akik a szimulátoros gyakorlás mellett az E kategóriás oktatás során pótkocsival szerelt nyerges vontatót is vezetnek, a biztonságos és gazdaságos vezetés elsajátítása mellett komplex szakmai tudást és piacképes gyakorlati tapasztalatot szereznek Európa egyik legnagyobb fuvarozó vállalatától. A sikeres C, illetve CE vizsgát tett sofőrök teljes fizetéssel és vonzó juttatási csomaggal azonnal munkába állhatnak a Waberer’s kötelékében.