Lezárult a Waberer’s pótkocsi-beszerzése

Átadta a Schmitz Cargobull az utolsó pótkocsit a Waberer’s számára a 2017-ben megrendelt szériából, a hatszázadik Mega típusú eszköz leszállítását a két cég vezetői közösen ünnepelték a pótkocsigyártó németországi komplexumában.

Ünnepélyes keretek között vették át az idén aktuális megrendelésből a hatszázadik új Schmitz Cargobull pótkocsit a Waberer’s International Nyrt. képviselői a gyártó altenbergei központjában. A két vállalat hosszú évekre visszanyúló sikeres együttműködést tudhat maga mögött, melynek során a Waberer’s cégcsoport nemzetközi flottájában előkelő pozíciót foglaltak el a Schmitz Cargobull által gyártott eszközök.

A most meghirdetett tenderen széleskörű verseny zajlott, mely során a Schmitz ajánlata bizonyult legkedvezőbbnek. A 2017-es évben cserélt 600 darab pótkocsi a Waberer’s igényeinek megfelelő Mega típusú eszköz, melynek fele, azaz 300 darab intermodális, azaz kíséret nélküli vasúti szállításra és komp átkelésre is alkalmas. Emellett a gyártó korábbi megrendelésekből további 75 darab pótkocsit szállított le idén, valamint közel 30 hosszított hűtős, és további 5+5 egyedi specifikációjú hűtős eszközt ad át idén a Waberer’s-nek.