Az Opeltől igazolt gyárigazgatót az Apollo

makos-csabaA Heves megyei Gyöngyöshalászon 475 millió eurós beruházással ultramodern abroncsgyártó üzemet építő Apollo Tyres Mákos Csabát bízta meg a gyár irányításával.

Mákos Csaba lesz felelős azért, hogy a termelés a terveknek megfelelően elinduljon, ezt követően pedig a gyártási folyamatok irányítása lesz a feladata. A szakember komoly autóipari tapasztalattal a háta mögött kezdi meg a munkát. Előző pozíciójában az Opel lengyelországi zöldmezős beruházását irányította. A feladat a GM szolgálatában eltöltött 20 év kiteljesedése volt, melynek során a menedzsment és a vállalatirányítás több különböző területén tett szert széleskörű tapasztalatra, és 1800 embert irányított.

Mákos Csaba a lean vállalatirányítási rendszerek bevezetésének, valamint a minőségbiztosítási és a globális gyártási rendszerek szakértője, mint tréner és auditor.

Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a kinevezés kapcsán így nyilatkozott: “Az Apollo Tyres számára hatalmas értéket jelent az a gazdag tapasztalat, amit Mákos Csaba az autóiparban, ezen belül különösen a zöldmezős beruházás területén, illetve multikulturális környezetben szerzett.”

Mákos Csaba, az Apollo Tyres Hungary Kft. gyárigazgatója hozzátette: “Örömmel tölt el, hogy komoly szerepet vállalhatok az egyik vezető európai gyártóbázis felállításában, amit az Apollo Tyres valósít meg.”