Együttműködik a Murrelektronik és a Yacoub

Az automatizálási specialista Murrelektronik, valamint a fejlesztő és technológiai szolgáltató Yacoub szoros együttműködési megállapodást kötött azzal a céllal, hogy növelje mindkét társaság innovációs erejét és versenyképességét, mely révén a jövőben még gyorsabban, még magasabb minőségű termékeket tudnak majd fejleszteni.

A kutatás és csúcstechnológia terén rendelkezésre álló lehetőségek együttes használata lehetővé teszi a Murrelektronik számára, hogy növelje versenyképességét az Ipar 4.0 koncepcióhoz kapcsolódó kulcsfontosságú területeken. A megnövelt fejlesztési kapacitásoknak köszönhetően lerövidül a piacra jutás ideje. Azon ügyfelek, akik az intelligens automatizálás alapján megvalósított megoldásokat tartják szem előtt, még korábban jutnak majd hozzá azokhoz a termékekhez, amelyek tökéletesítik és optimalizálják a telepítési megoldásokat. Mi több, a kulcskompetenciák összekapcsolása további lehetőségeket nyit új piacok meghódításához.

„A berlini Fraunhofer Intézet kampuszának közvetlen közelében található Yacoub társasággal való szoros együttműködésünk megerősíti a Németországban végzett kutatási és fejlesztési tevékenységünket” – mondja Markus Schyboll, a Murrelektronik GmbH vezérigazgatója.